Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 7. – Figyeld a gondolataidat kedden!

Kedden, bármilyen furcsának tűnő gondolatod is támad, mindenképpen figyelj rá, s ha lehet, írd is fel magadnak egy lapra. A napi horoszkóp szerint később még nagy hasznát veszed!

Kos

Kicsit kapkodóbb és türelmetlenebb lehetsz ma, főleg a pároddal. Próbáld észrevenni, hogy a feszültséget nem ő váltja ki belőled, hanem te ruházod rá. A nyugtalanság benned van, s te pörögsz kicsit jobban, mint máskor. Ő pedig képtelen követni az általad diktált tempót…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ha bármilyen fontos megbeszélésed, egyeztetni valód lenne, azt mindenképpen érdemes keddre időzíteni. Ma nemcsak nagyszerű fellépésed, de okosan és nagyon bölcsen is kommunikálsz. Mindenki elfogadja a véleményedet, s igazat is ad neked. Kell ennél több egy szuper naphoz?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Talán hosszabb ideje tologatsz egy fontos megbeszélést. A kedd ideális mindenféle egyeztetéshez. Ma nemcsak hogy nagyszerű ötleteid támadnak, de olyan lehengerlően kommunikálsz, hogy lehetetlen neked ellentmondani. Az érveid helytállóak, a meglátásaid zseniálisak. Élj a lehetőséggel, s ne halassz el most már semmit!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A család körül forognak a gondolataid kedden. Nagyon fontos, hogy elengedd a fejedből a félelmeket. Pontosan tudod az eszeddel, hogy az aggódástól semmi sem lesz jobb, s ezzel inkább csak akadályozod magad. Szeretteid biztonságban vannak, erre gondolj minél gyakrabban…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon jól érzed magad kedden. Ez egy olyan nap, amikor mindent könnyedén megoldhatsz. Okos ötleteid támadnak, szívesen csevegsz a barátokkal, s egyre többekben ismered fel a valódi támogatót. Ma tényleg az történik, amit a legjobban kedvelsz: sokan vesznek téged körbe.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kedden nagyon jól haladsz a munkahelyi és egyéb feladatokkal. Azt veszed észre, hogy sokkal hatékonyabb és rugalmasabb vagy, mint általában. Nem ragadsz le apróságokon, hanem gyorsan, lendületesen csinálsz mindent. Folyamatosan kapod az inspirációt, ami igazán feldobja a hangulatodat.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Figyeld a gondolataidat kedden! (fotó: Getty)

Figyeld a gondolataidat kedden! (fotó: Getty)

Mérleg

A kedd a te napod. Sziporkázol, remek a hangulatod, s jobbnál jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Jól is teszed, ha az egész napot az ötletelgetésnek szenteled. Írj le mindent, ami csak az eszedbe jut. Most még nem tudhatod, melyikkel érhetsz el komoly sikereket a jövőben. S persze, kommunikálj ma minél többet!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nyugodtan, a saját tempódban csinálhatod a mai feladatokat. Most nem is bánod, hogy csend van körülötted, mert egyébként sem nagyon tudnál hozzászólni a többiek felszínes beszélgetéseihez. Jól tennéd, ha kedden nem szörföznél a neten, mert csak felbosszantanád magad a kezelhetetlen mennyiségű információn. Inkább olvass egy jó könyvet!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden nem könnyen koncentrálsz a feladataidra. Ma szívesebben beszélgetnél, csetelgetnél a barátokkal, az ismerősökkel. S bizony, ha érkezik egy-egy üzenet, az azonnal elvonja a figyelmedet a munkádról. Így biztosan nem leszel hatékony. Vegyél erőt magadon, kapcsold ki a telefont, s csak az aktuális feladatra figyelj. Így gyorsan végzel, s utána cseveghetsz kedvedre.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A kedd kiváló nap az ötleteléshez. Ha bármilyen feladathoz ötletekre van szükséged, használd ki a lehetőséget, hiszen ma jobbnál jobb gondolataid támadnak. Foglalkozz ilyen feladatokkal, s meglátod, minden görcsölés nélkül adsz okos és használható javaslatokat a többieknek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A kedd igazán lendületes napod lesz. Jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban, de legalább az ablakokat nyisd ki egész napra. Így szellemileg és testileg is felfrissülsz. Nem lesz okod panaszra, hiszen mindennel hihetetlenül rugalmasan és gördülékenyen haladhatsz. Ez meg a lehető legjobbkor jön!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ha nyugalomra, békére, csendre vágysz, kedden be se kapcsold a számítógépedet. Persze, ha a munkád a géphez köt, akkor más a helyzet. De ez esetben is kerüld az internetezést, s lehetőleg ne is olvass semmilyen hírt, információt. Nem baj, ha nem tudsz mindenről. Legalább ma…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top