Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. április 20. – Sok az ellentmondás hétfőn

A hétfő ellentmondásos napnak látszik. Amolyan mennél és maradnál is érzés lehet benned. A napi horoszkóp szerint érdemes elsősorban mozgással levezetni a pluszenergiákat, mert feszültség lehet a következménye...

Kos

Szíved szerint mindenkit siettetnél hétfőn. Észre kell venned, te vagy sokkal gyorsabb és aktívabb ma. Nem mindenki képes tartani veled a lépést, s jól tennéd, ha nem sértődnél meg, amikor ezt szóvá teszik a többiek. Inkább menj egyedül futni, biciklizni. Vezesd le az energiákat!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A munkahelyeden bevezetett új szabályokat egyelőre szoknod kell. Nem vagy híve a változásoknak, pedig valójában hozzászokhattál, hogy semmi sem állandó körülötted. Próbálj alkalmazkodni a folyton változó feltételekhez. A rugalmasságodat teszteli az élet még mindig, ezért sem érdemes ellenállni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Termékeny ötleteid támadnak hétfőn. Használd a mai nap kedvező fényszögeit, s írj le minden szokatlan gondolatot. Még nem tudhatod, mikor veszed ezeknek hasznát, de sokkal értékesebbek annál, hogy a feledés homályába merüljenek. Nem mellesleg dicséretet is kaphatsz, ami csak még inkább megerősít, hogy jó útra léptél.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kicsit sajnálod, hogy véget ért a hétvége. Ennek ellenére hétfőn jól haladhatsz a feladatokkal, ha nem a múlton merengsz. Koncentrálj arra, amit épp csinálsz, s akkor meglepően gyorsan végzel mindennel. A hétvégéből erőt, örömet, boldogságot meríthetsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Lendületet kapsz hétfőn a munkához. Talán olyan hírrel indul a nap, ami megdobogtatja a szívedet. Tartsd meg magadban a pozitív érzéseket, nagyon sok hasznát veszed még a héten mindennek. Pozitív életszemléleteddel, a bátorságoddal, s a gyermeki vidámságoddal másoknak is boldog perceket okozol.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kettős érzések vannak benned hétfőn. Valójában nagyon jól érezhetnéd magad, s pozitívan is tekinthetnél a mai napra, de valamiért mégsem igazán találod a helyed. Feszült vagy legbelül, s ezt a feszültséget érdemes kiadni magadból. Jól tennéd, ha minél többet sétálnál, s közben kitalálnád, mégis mi a problémád a világgal…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ellentmondásos napnak tűnik a hétfő a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ellentmondásos napnak tűnik a hétfő a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg

Pároddal hétfőn nagyon meggondoltan beszélgess. Sőt, kezeld ma őt úgy, mint a hímes tojást. Öleld át minél többször, simogasd, becézgesd. Érzékenyebb ma a lelke a szokottnál, s ezért is van a megértésedre még nagyobb szüksége, mint máskor. Meghálálja a figyelmedet és a gondoskodást…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nincs okod panaszra, nagyon jól indul a heted. Szeretettnek, boldognak érzed magad, mindez pedig igazán vonzóvá és vidámmá tesz téged. A környezetedet is boldoggá teszed. Kisugárzásod, a pozitív energiád rájuk is erősen hat. S ez az örömteli hangulat most a lehető legjobbkor jön…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Érdemes hétfőn átgondolni az egész heti feladatokat. Ha mindenbe csak belekapkodsz, nem haladsz semmivel. Legyél körültekintő, tervezd meg a legszükségesebb lépéseket. Kezdd a halaszthatatlan feladattal, vagy azzal, amit régóta halogatsz, majd folytasd a kevésbé fontosakkal. Így sokkal eredményesebb lehetsz ma.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hétfőn a család és a munka között próbálsz lavírozni. Jól tennéd, ha előbb letudnád a családi ügyeket, s csak azt követően foglalkoznál a munkával. Ha teheted, kérj mára szabadnapot, s mindent intézz el, amit csak lehetséges. Így a családtól sem kapod meg, amit már annyiszor, hogy téged csak a munkád érdekel…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Jól indul a hétfő, hiszen aktívnak, energikusnak érzed magad. A halaszthatatlan megbeszéléseket, egyeztetéseket érdemes mára ütemezned. Hétfőn ugyanis nyitott fülekre, a céljaidhoz pedig támogatókra találsz. Nagyon okosan és határozottan érvelsz, megmutathatod, milyen nagyszerű csapatjátékos vagy.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn jóval határozottabbnak érzed magad, mint az elmúlt hétvégén, ami jól is jön, bármit is kell ma elintézned, elrendezned, megcsinálnod. Állj a sarkadra, állj ki az igazad mellett! Ne engedd, hogy bárki befolyásoljon a véleményedben. S persze közben a békére törekedj. Inkább barátokat gyűjts, mint ellenségeket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top