Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 8.: Ez egy intenzív nap lesz

Ami tegnap nehézséget okozott, mára köddé válik. Pénteken sokkal energikusabb és lelkesebb leszel, mintha 180 fokot fordulna az életed. A napi horoszkóp szerint lehet, így is történik ma minden...

Kos – napi horoszkóp

Pénteken visszanyered az erődet, a lelkesedésedet, a motivációdat. Biztosan közrejátszik ebben a tudat is, hogy itt a hétvége előtted. Bármitől érzed magad sokkal jobban, a lényeg, hogy újra optimistán tekintesz magadra. Ilyenkor pedig minden sokkal egyszerűbbnek, könnyebbnek tűnik, nem igaz?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

A tegnapi feszültségnek mára szerencsére nyoma sincs. S mivel sokkal jobban érzed magad, érdemes lenne a szeretteidet felhívni telefonon, akivel pedig találkozhatsz, szeretettel átölni, s megköszönni, hogy melletted vannak és támogatnak téged. Nemcsak nekik okozol óriási örömet, de a te lelkednek is nagyon jól esik ez az önzetlen szeretet.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Pénteken flörtölős hangulatba kerülsz. Szívesen bókolsz, s szívesen fogadod a bókokat. Egy dologra azért mindenképpen figyelj: nehogy félreértse a másik a szándékaidat. Ha úgy érzed, egyre komolyabban vesz téged, inkább finom poénnal add tudtára, hogy mindez csak amolyan játék a részedről, semmi komoly szándék nem vezérel.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

A tegnapi feszültséget követően pénteken mindenki sokkal optimistább körülötted. S ez a pozitív hangulat rád is nagy hatást tesz. Végre elszáll belőled minden félelem és aggódás. S mennyivel könnyebben megy ilyenkor minden? Próbáld ki, figyeld magadat, és gyorsan rájössz, mennyivel hatékonyabb munkát eredményez a pozitív gondolkodás.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Visszatér a jó kedved, a pozitív kisugárzásod. Ugye, milyen jó, hogy tegnap nem ragaszkodtál fölöslegesen semmihez és senkihez? Te is tudod, mindig beigazolódnak a megérzéseid. Ma sem kell mást tenned, mint a szíved hangját követni. Legyél boldog, figyelmes és optimista. Élvezd az életet, ahogy te szereted!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Pénteken a munkád mellett a családodra is szentelhetnél némi időt. Szükségük van rád, ezért az estét mindenképpen töltsétek együtt. Ha különélsz, édesanyádat mindenképpen hívd fel telefonon. Jól esik neki, hogy újra hallgat téged. Ha pedig már saját családod van, süthetnél nekik ma valami finomat. Mi a kedvenc sütijük?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Inspiráló és lelkes nap mai a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Inspiráló és lelkes nap mai a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Pénteken nagyon hatékonyan kommunikálsz, és a munkával is jól haladsz. Ennek örömére talán előbb végezhetsz, mint máskor. Jól teszed, ha kimozdulsz a négy fal közül, sétálsz, kirándulsz délután egy nagyot. Szerencsére már jóval hosszabbak az esték, így több időt tölthetsz a szabadban. Mindenképpen élj a lehetőséggel, jót tesz neked a friss levegő.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A telihold hatását pénteken már alig érzed. Persze, ettől függetlenül még ma is szelektálhatsz a holmijaid között, ha tegnap nem jutott rá idő. Hajlamos lehetsz a gyűjtögetésre, a túlzott ragaszkodásra, de most sokkal könnyebb elengedni, mint máskor. Nem mellesleg valósággal fellélegzel, mert az energiát is felfrissíted magad körül. Élj a lehetőséggel mindenképpen!

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Pénteken olyan jó a hangulatod, mint már régen. Újra visszatér a jó kedved, az optimista életszemléleted. Persze, ilyenkor hajlamos lehetsz túlzottan is a mának élni, ezért most is fontos, hogy érezd a határaidat. Legyél vidám és könnyed, de gondolj a holnapra és a többiekre is.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Pozitív napnak ígérkezik a péntek. Igaz, nincs okod panaszra, hiszen az egész heted jól alakult, rád még a tegnapi telihold sem igazán hatott. Aktívnak, lelkesnek érezheted magad, s ettől a feladatokat is sokkal gyorsabban végzed. S ha előbb érsz a végére, megengedhetsz magadnak némi aktív pihenést is.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Pénteken jóval energikusabbnak érzed magad, még akkor is, ha a teliholdtól nem aludtál jól. Visszanyered az életkedvedet, rájössz, milyen sok jó ember van körülötted. Igazság szerint ők mindig ilyenek, csak te látod kicsit más fényben ma a világot. Merítsd az optimizmusból a későbbiekre is.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Kicsit pánikba esel a péntektől. Rá kell mielőbb jönnöd, hogy kapkodással csak lassítod magad. Nem tudsz bepótolni több napi feladatot, így amivel nem végzel, az biztosan a jövő hétre marad. Kezdd a legégetőbbel, aztán haladj a többivel szép sorjában. Tudatossággal, higgadtsággal sokkal többre jutsz…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top