Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. május 24.: Mondd ki, amit érzel vasárnap

Vasárnap az Ikrek jelében áll együtt a Hold és a Merkúr. A napi horoszkóp szerint ez a konstelláció tökéletes lehetőséget jelez, hogy kimondd mindazt, amit érzel... Érdemes a lehetőséggel élni!

Kos – napi horoszkóp

Vasárnap beszélgess minél többet, s mondd ki mindazt, amit gondolsz, érzel. Jó helyzetben vagy, könnyen jönnek a szavak. Érzelmesebben, lelkesítőbben is beszélhetsz, mint általában. Párod boldog lesz, hogy hallgathat téged. Elmondhatnád azt is, hogy mit szeretsz benne igazán, s miért vagy hálás neki…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Változik az életed, ha akarod, ha nem. A világ már csak ilyen. De kimondhatsz mindent, ami bánt, amit másként tennél, vagy amiről úgy gondolod, jobb lenne, ha maradna régiben. Bármilyen időszerű megbeszélni valód van a pároddal, a vasárnap tökéletes nap ehhez. A pénzzel kapcsolatos nézeteltéréseket is rendezhetitek.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Örömteli a vasárnap is. S ma ne is fogd vissza magad, mondj ki mindent, amit gondolsz, amit érzel, legyen ez jó, rossz, semleges, bármilyen. Ez egy olyan nap, amikor kiöntheted a lelkedet, hiszen lesz, aki örömmel hallgat meg téged. Próbálj azért figyelni a határokra is, s ne csak te beszélj magadról. Meghallgatásért meghallgatás jár cserébe.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Mindent meg tudsz beszélni a környezeteddel. Mondd el mindazt, amit érzel. Könnyedén tisztázhatjátok a félreértéseket, s a korábbi viták végére is pontot tehettek. Ez a vasárnap pontosan arról szól, hogy mindannyian kiöntsétek a lelketeket. Nagyon jó eső érzés lesz ez mindenkinek…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Szánd a vasárnapot a szeretteidre, a barátokra, vagy azokra, akikkel hosszabb ideje nem találkoztál személyesen. Nagyon hiányzott már a társaság, de ezzel nem is vagy egyedül. Ne felejtsd el kifejezni a háládat sem, mert támogattak téged az elmúlt hetekben, hónapokban a bajban is…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ha bárkivel gondod van, mindenképpen mondd el neki, mi bosszant fel benne. Egyrészt elsimíthatsz egy hosszabb ideje zajló vitát, másrészt komoly felismeréseket is tehetsz. Bármilyen meglepő, de az a tulajdonság, ami másokban bosszant, benned is ott rejlik. S ez az, amit érdemes megváltoztatni magadban.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vasárnap mondd ki az érzéseidet!

Vasárnap mondd ki az érzéseidet! (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Vasárnap nemcsak ajánlott, egyenesen kötelező kimozdulnod. A barátokkal végre ismét találkozhatsz, persze azért továbbra is vigyázzatok egymásra. Üdítő beszélgetésekben lehet részed, ami nagyon-nagyon hiányzott már neked. Az életkedved, a pozitív kisugárzásod most őket is emeli.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hajlamos lehetsz magadban tartani az érzéseidet. A vasárnap ideális, hogy kimondj és elengedj magadból minden régóta cipelt sérelmet. Ahhoz viszont, hogy meghallgassanak és meg is értsenek téged a többiek, nagyon fontos, hogy szeretettel, kedvesen mondd el, amivel megbántottak egykor. Így biztosan bocsánatot is kérnek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Pároddal töltsd a vasárnapot. Nagyon jókat beszélgettek most egész nap. Érdemes vidám, s igazán szórakoztató programot választanotok, csupa olyasmit, amit az elmúlt hetekben hanyagolnotok kellett. Ez egy igazi májusi hétvége, mely csak kettőtök kapcsolatáról szól. Tegyétek emlékezetessé!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Könnyen lehet, vasárnap megszáll az ihlet, s írni támad kedved. Miért is ne tehetnéd? Az írás is szuper terápia. Szánj időt magadra, vesd papírra a gondolataidat, majd tedd félre, s néhány nap múlva keresd elő újra. Meglepődsz, milyen izgalmas történet állt össze a fejedben…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Töltsd a vasárnap a szabadban. Végre kimozdulhatsz, s már olyan helyekre is eljuthatsz, ahová az elmúlt hetekben egyáltalán volt volt lehetőséged. Kreativitásod határtalan most, szóval bármi is jut eszedbe, csináld azt. Őrültségnek tűnik? Nem baj, most lehetsz kicsit őrültebb mint máskor…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Családoddal érdemes tölteni a vasárnapot. A mainál ugyanis keresve sem találhatnál alkalmasabb időpontot arra, hogy kibeszéld minden gondodat, problémádat. Megértőek lesznek veled, s ők is elmondják a saját verziójukat. Talán hosszú ideje nem jutottatok egyezségre bizonyos témát illetően, de most ez is megtörténik végre.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top