Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. június 12.: Türelemmel ma bármit elérhetsz

Viszont nem lesz könnyű türelmesnek maradni. Fogd fel a mai napot próbatételként, a napi horoszkóp szerint ugyanis, ha kiállod a próbát, a jutalmat is megkapod. Akárcsak a mesékben...

Kos – napi horoszkóp

Amolyan mennél és maradnál érzés kavarog benned egész nap. Ne lepődj meg, ha nem találod a helyedet, s pontosan ezért érzed magad türelmetlennek. Te nagyon szereted a kihívásokat, s ha kihívásként tekintesz az egész napra, ezzel megkönnyíted a helyzetedet. Találj célt, amit estére meg is valósítasz!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Nem mondhatni, hogy a türelem szobra lennél pénteken. Sőt, minden apróságra felkapod a vizet, és most hajlamos lehetsz túlzottan is felnagyítani mindent. Pedig, ha valaki képes türelmesen kezelni a különféle helyzeteket és embereket, kétségtelenül te vagy az. Próbáld elővenni ezt a nagyon hasznos tulajdonságodat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Pénteken sem látsz tisztán, s ez a “furcsa köd” egyre nyugtalanabbá, ingerültebbé tesz téged. Pedig kapkodással ma biztosan nem jutsz előrébb, sőt egyre nehezebbé teszed a saját helyzetedet. Amint érzed, hogy elöntenek az indulatok, mérgelődés, vitatkozás helyett inkább fuss egy laza kört, vagy lélegezz jó mélyeket.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Pénteken nagyon pontosan ki tudod mondani az érzéseidet, és szívesen is beszélsz mindarról, ami zajlik épp a lelkedben. Ezzel pedig a többieket is arra inspirálod, mondják ki, hogy mi bántja őket. A megértő beszélgetés ma mindenkivel csodákat tesz. S ez most tőled indul ki…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nyugtalannak érzed magadat pénteken. Annak ellenére, hogy közeledik a hétvége, nem mondhatni, hogy feldobódott lenne a hangulatod. Inkább azt érzed, hogy folyamatosan gyűlik benned a feszültség, s egyre kevésbé tudod kezelni. Az nagyon jó, ha kiengeded magadból a gőzt, de az nem, ha a többiekre borítasz mindent.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Ingerültebb lehetsz pénteken. S talán kritikusabban is fogalmazol, mint máskor. Vigyázz, hogy ne bánts meg másokat, még akkor sem, ha tökéletesen igazad van. Lehetsz kritikus, de azt építően fogalmazd meg. Hidd el, így sokkal hatékonyabb, nem mellesleg, nem kell utólag bocsánatot kérned a szavaiért…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Türelemmel ma bármit elérhetsz.

Türelemmel ma bármit elérhetsz… (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Bármi is történik veled pénteken, próbáld megtalálni benne a pozitívumot. A hála érzésével most különösen sokat tehetsz magadért, a jövőbeni lehetőségeidért. Csupa jó dolgokat vonzol az életedbe, amikor elégedett és hálás vagy mindazért, amit már megkaptál a sorstól. Gondold át, miért lehetsz ma hálás?

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

A péntek számodra csodásan alakul. Türelmetlen lehetnél, de mégis a nyugalom járja át a lelkedet. Most mindenkit szépnek, jónak, tökéletesnek láthatsz, s pontosan ez az, amire érdemes törekedned. Add meg magadnak a boldogság érzését. Nem kell rá okot találnod, egyszerűen csak éld meg, hogy most minden úgy jó, ahogy van.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Családodban lehetnek ellentétek, vitás helyzetek pénteken. A legfontosabb, hogy maradj ki a feszültségből. Nem kell igazat adnod senkinek sem, mert így később sem érhet támadás, hogy miért a másik pártját fogtad. Persze, legyél nagyon diplomatikus, és fogalmazz okosan!

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Lehet valaki a környezetedben, aki jó ideje megdobogtatja a szívedet, amikor épp a közeledben van. Ez egy nagyon lassan és óvatosan nyíló kapcsolat, s jól is tetted, hogy eddig nem léptél benne. Most is csak akkor tedd, ha függetlenek vagytok mindketten. Ellenkező esetében fájdalmasan végződhet a románc…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Bármit akarsz megvenni, próbáld visszafogni magad. Nézd meg alaposan, olvass el minden lehetséges információt, hasonlítsd össze a boltok kínálatát, árait. Sokat veszíthetsz, ha a pillanat hevében cselekszel. S nagyon sokat nyerhetsz, ha türelmesen, átgondoltan vásárolsz pénteken…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A péntek csodásan szépen alakul. Nemcsak nagyon jól érzed magad, de szívesen segítesz mindenkinek. Szükség is lesz az empátiádra, mert a környezeted problémákkal küzdhet. Nagyon sokat segíthetsz már csupán azzal is, ha meghallgatod őket. Nem mellesleg azt is érezheted, milyen fontos vagy a szeretetteidnek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top