nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 29. – Amit adsz, azt kapod vissza vasárnap

Minél több jót teszel másokkal, annál több jóra számíthatsz vasárnap. Érdemes a pozitív gondolatokra törekedni ma...

Kos

Vasárnap minél nagylelkűbb vagy a környezeteddel, ők is annál pozitívabban tekintenek rád. Ha szeretnél jó színben feltűnni előttük, legyél velük kedves, segítőkész és önzetlen. Különleges dolgot tapasztalhatsz meg: minél többet adsz, annál többet kapsz vissza a jóból. Kifizetődő befektetés, nem igaz?

Napi horoszkóp 2020. 11. 29.

Adni öröm (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Vasárnap sok mindent átélhetsz. Kezdve azzal, hogy a párod nagyon sok szeretettel társalog veled. Nem véletlen, ha ennek köszönhetően fellobbannak benned az érzelmek. De aztán is megtörténhet, hogy elgondolkodtat az önismeret fontossága. Kétségtelenül nagyon sok mindent tudhatsz meg magadról, ha befelé is figyelsz picit.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Furcsa és talán némiképp frusztráló érzéseid lehetnek vasárnap. Talán nem tudod, hogy miért vagy belül feszült, amikor a többiek nagyon figyelmesek és kedvesek veled. Jók a megérzéseid, mert a következő napok kimerítőek lehetnek idegileg. De épp ezért mindennél fontosabb, hogy ma lazíts, és pihentesd a gondolataidat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon harmonikus nap lehet a mai. Tökéletes, hogy vendégül lásd a barátokat, vagy éppenséggel együtt ebédelj a szülőkkel, testvérekkel. Persze, csak a szükséges óvintézkedések mellett. Ha esetleg másként nem megy, délután videón keresztül is csetelhettek, sőt még társasozhattok is egymással. Jó móka lesz!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Könnyen lehet, a vasárnapi ebéd nem teljesen úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Pontosabban, ha türelmes és nyugodt maradsz minden helyzetben, akkor semmi baj nem történhet. Fontos, hogy elengedd a szúrós megjegyzéseket a füled mellett. Ha a másik nincs jó passzban, az nem a te hibád…

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Inkább szép dolgokra számíthatsz az első adventi vasárnapon, mintsem kellemetlenségekre. Érdemes lenne alkotnod ma. Miért is ne készíthetnél DIY ajándékokat karácsonyra a szeretteidnek? Most tele leszel jobbnál jobb ötletekkel. Nemcsak kitalálhatod és megtervezheted, de bele is foghatsz. Jó érzés lesz!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Ha valamikor, ezen a vasárnapon nem érdemes egyedül maradnod, vagy megbántódnod. Ez egy olyan nap ugyanis, amikor a jó tett helyébe jót várj mondás teljesen mértékben igaz lehet. Minél többet adsz a környezetednek, annál többet kapsz vissza tőlük. Ugye kipróbálod?

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szúrós hangulatban lehetsz vasárnap. S ilyenkor bizony könnyen kimondasz olyasmit, amit később nem könnyű jóvá tenni. Ha fontos a másik ember, s legyen szó a párodról, a barátokról, a szülőkről, vagy bárki másról, legyél vele minél elnézőbb, nagyvonalúbb és kedvesed. Kifizetődik a hozzáállásod, előbb, mint sejted.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Könnyen lehet, épp vasárnap kapsz valamilyen pozitív információt. Talán olcsóbban tudod beszerezni a karácsonyi ajándékokat, vagy valaki megadja a tartozását. Mindegy, hogyan alakul, legyél érte hálás, és mindenképpen mondj köszönetet neki is, meg az égiek közbenjárásáért is…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha jól alakult a szombatod, a vasárnap még annál is nagyszerűbb lehet. Rájössz, milyen sokan támogatnak és kedvelnek téged, s neked pedig milyen nagy öröm, amikor másokért önzetlenül tehetsz. Nagyon fontos tapasztalatokat és felismeréseket gyűjthetsz. Az első adventi vasárnapon kell ennél több?

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Talán el sem hiszed, mégis hogyan lehetséges, hogy már az első adventi gyertyát kell meggyújtani a koszorún? Tény és való, hogy rengeteg minden történt veled az elmúlt 11 hónapban. A várakozás, a befelé fordulás időszaka kezdődik vasárnap. Gyújtsd meg a gyertyát, és mondj el egy rövid imát magadban…

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha ki kell mozdulnod vasárnap, fontos, hogy figyelmesen és türelmesen közlekedj. Ne feledd, hogy ma azt kapod, amit másoknak adsz, s ha kritikus vagy, veled is ugyanilyenek lesznek a többiek. A szép szavak persze ugyanígy visszatérnek hozzád… Ez a te lelkednek ugyanolyan jó, mint annak, aki felé címzed.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top