nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 12. – Szellőztesd ki a fejed!

Valószínűleg fáradt vagy, ezért légy sokat szabad levegőn, szellőztesd ki gyakran a fejed és meglátod, a gondolataid is kitisztulnak. Az önvizsgálat foglalkoztat, ezért legalább egy apró lépést megtehetnél, hogy a sorsodat a saját kezedbe vehesd. Lelkileg és egyéb módon is sokat tehetsz másokért.

Kos

Könyvelésed bevételi oldala lendülhet most nagyobb mozgásba kedden. Még az is megtörténhet, hogy olyasmiért kapsz pénzt, amiről ezt nem is feltételezted volna. Most érdemes banki, biztosítási ügyeket intézni. Ajándékra ne sajnáld a pénzt, és csak olyasmit vegyél, amit te is szívesen megkapnál!

Napi horoszkóp 2021. 1. 12.

Szellőztesd ki a fejed! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Mindent csodálatosnak látsz ma. Úgy érzed, most valóban sikeres vagy. Ez igaz is, így az elismerés ott kopogtat az ajtódon. Ebben a rózsás hangulatban semmi és senki nem ronthatja el a kedved. Az erőt adó Mars továbbra is a pártfogód.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

A szerelmi kapcsolatokban előfordulhat, hogy felkerül szemedre a romantika rózsaszín szemüvege. Hajlamos leszel olyat gondolni róla, amivel nem rendelkezik, ami csak a te színes fantáziádnak a szüleménye, és semmi köze sincs a valósághoz. Ha most belevágsz egy titkos kapcsolatba, akkor nem árt, ha tudod: ebből a viszonyból soha nem lesz nyíltan felvállalható kapcsolat.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Tölts minél több időt a szabadban. Szükséged van a friss levegőre. Egész nap fantasztikus a vonzerőd. Használd ki a tél nyújtotta lehetőségeket. Puha, de vastag szövésű ruhákkal, sálakkal emeld ki a szépségedet. Tegyél fel egy laza sminket is, ha ahhoz van kedved.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A régi szerelmi kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek kedden: olyan esemény történhet, amely miatt lelkileg még közelebb kerülhettek egymáshoz, és elválaszthatatlanná tesz titeket. Ha nem ellenőrzöd őt, ha hagyod, hogy azt tegye, amit szeretne, akkor a kapcsolatotok is kiegyensúlyozottabb lehet.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Igazán jó, a temperamentumoddal harmonizáló hangulatban kezdődik a napod. Kedden a Mars asztrológiai jegyet vált, így sokkal lobbanékonyabb, türelmetlenebb lehetsz. Nem bántasz meg persze senkit, de belül úgy érzed, rajtad kívül mindenki csigatempóban halad.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Munkahelyeden átalakulások kezdődhetnek, és még nem látod, hogy ebben a helyzetben mihez fogsz kezdeni. Esetleg csak sejtéseid lehetnek, de a megérzésekre most nem kellene alapozni, mert ezek most megcsalhatnak. Kollégával szemben tarts három lépés távolságot, ugyanis ott próbál keresztbe tenni neked, ahol csak tud.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Végre eljött a te időd, legalábbis, ami a munkát illeti. Érzelmileg kötődsz a hivatásodhoz, így fontosak a körülmények is. Még akkor is, ha rövid ideje dolgozol csak ezen a helyen, elmondhatod, megismerted a kollégákat, és ők is elfogadtak, megszoktak téged.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szeretnél elmélyültebb munkát végezni, de feszült vagy. Gondolkodtál már azon, hogy valóban jó úton jársz? Ha nyitott vagy, találkozhatsz olyan lehetőségekkel, amik segíthetnek abban, hogy ellazulj, és egy kicsit kifújd magad.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ha nincs állásod, most olyat találhatsz, amelyről hallva irigyeidnek a száma hirtelen megduplázódhat. A meglévő munkádban olyannyira sikeres lehetsz, hogy a büszkeség majd szétvetheti a kebled. Még az is lehet, hogy felettesed elismerő szavakkal illet téged, lelkes lesz, ha a te munkádról vagy annak értékeléséről van szó.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Felfokozottság, túlzott magabiztosság, felpörgetettség és lobbanékonyság lehet ma rád jellemző, ami miatt konfliktusba kerülhetsz azokkal, akikkel összeköt a munkád. Nagyon fontos, hogy alkalmazkodj, felettesednek ne mondj ellent, és még ha nem is tartod jónak az ötletét, akkor is mutass hajlandóságot! Így ugyanis elkerülheted, hogy magad alatt vágd a fát.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A mások számára türelmetlenséget gerjesztő Mars segítőtársadul szegődik. Hivatásod területére lép. Erőt ad és lobbanékonyságot. A kedden támadó újszerű gondolataidat hozd mielőbb nyilvánosságra. A nap végén a dinamizmusé a főszerep. Sportolj, örülj a friss levegőnek és a mozgásnak!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top