nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 15. – Változatos hétfő

A mai nap inkább a munkáról fog szólni, ezért a nap végére elfáradhatsz. Az estét fordítsd a családra vagy a párodra – így szól a napi horoszkóp.

Kos

Szenvedélyesen veted bele magad a hivatásodba. Feltehetően kedvedre való feladat vagy lehetőség adódik. Ez akár egész nap elszórakoztathat. Jól érzed magad a bőrödben. Anyagi vonalon is kellemes meglepetés érhet. Elképzelhető, hogy olyan pénz érkezik, amiről már régen lemondtál.

Napi horoszkóp 2021. 2. 15.

Pezsgő napra számíts! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Emberi kapcsolataid megsínylik, ha türelmetlen vagy. A nap elején megmagyarázhatatlan indulattal fordulsz mások felé. Vitával, hidd el, csak ellenségeket szerezhetsz. A nap végére azonban elcsitulhatnak a hullámok – int türelemre a napi horoszkóp.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Optimistán kezded szemlélni a világot. Amennyiben tanulsz, jó lehetőségeid adódhatnak, vagy éppen most érsz el nagyon jó eredményt. A nap második felében a szorgalom és a kitartás játssza a főszerepet, ami további jó eredményhez vezethet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon jó a hangulatod. Fizikai és lelki energiád kifogyhatatlan. Szükséged is van ezekre a tartalékokra, hiszen az év egyik legfárasztóbb, legtöbb munkát adó, de egyben legeredményesebb napja állhat előtted.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Egész nap hajlamos vagy a megszakadásig dolgozni. Nem lehet leállítani. Hajt a bizonyítási vágy. Gondolj azonban arra, hogy a te erőd sem kifogyhatatlan. Jó lenne, ha legalább az estét a pároddal töltenéd.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Egy barátnőd azt hiszi, hogy a végtelenségig kihasználhat. Megteszed azt, amit jónak látsz, vagy amire képes vagy, de neked is szükséged van a saját életedre. Nem állhatsz folyamatosan mások rendelkezésére, ezt ne feledd!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A Hold csúnya tréfára készül a jegyedben születettekkel. Annyira tele leszel érzelmekkel, indulatokkal és igazságtudattal, hogy el sem tudod képzelni, más embernek is lehet elképzelése, esetleg ő is érez valamit. Arra is van esély, hogy egy régi szerelmed felbukkanjon az idők homályából.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Hízásveszélyes időnek nézel elébe. Jól tennéd, ha étkezési naplót vezetnél, és a hétvégén összegeznéd a tapasztalatokat. Biztosan kibukik, mi az, amiből többet eszel a kelleténél, vagy éppen mi az, amire semmi szükséged nincsen.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Amennyiben tartozásod van, esetleg neked tartozik valaki, ma dűlőre kell jutnod az ügyben. Semmiképpen ne legyél ingerlékeny, hanem próbáld józan érvekkel megszerezni a pénzed, vagy éppen higgadtan átgondolni, hogyan is lehetne ismét egyensúlyba hozni a bankszámládat.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Új főnök érkezhet, vagy éppen egy barátságos pártfogód akad. Hétfőn azonban – ha bármilyen remek ötleted támadna – inkább legyél visszafogott, ugyanis annyira túlzásba viheted a lelkesedést, hogy senki nem vesz majd komolyan.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Változatosságra vágysz. Több lehetőséget is szeretnél kipróbálni. Hivatásod területén éppen ezért türelmetlen lehetsz. A kollégák, esetleg beosztottak kifejezetten idegesítenek a hét első napján. Úgy érzed, hogy valaki gátol, és azt a személyt közöttük kell keresned.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mindig te akarod játszani a főszerepet. Hidd el, hogy vannak mások is, akik értik a dolgukat. Kritizálással legfeljebb csak ellenségeket szerezhetsz magadnak. Azonban a nap folyamán megcsillanthatod a tehetségedet, ha pénzügyekről vagy programszervezésről van szó.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top