nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 03. 04. – Nézz befelé!

Próbáld a dolgokat egy kicsit más szemszögből nézni! Ne feledd, az éremnek mindig két oldala van – figyelmeztet a napi horoszkóp!

Kos

Foglalkozz ma többet magaddal, a külsőddel, a szépségeddel, mert a szépítő kezelések hatása most különösen jól érvényesül nálad. A lelkednek is jót fog tenni és még a párodtól is bezsebelhetsz néhány elismerő megjegyzést.

Napi horoszkóp 2021. 3. 4.

Nézz befelé (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint csodálatos ajándékkal lep meg a kedvesed, és ez boldoggá tesz téged. Nem az értéke lesz fontos, hanem a gesztus. Mostanában elfeledkezett erről az apró, ám fontos gondoskodásról, így ma végre újra a fellegekben jársz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Csütörtökön mindenképpen érdemes odafigyelned az anyagi ügyeidre – ne légy szétszórt, amikor számlát adsz vagy kapsz, és tartsd szem előtt a büdzsét is, nehogy túlköltekezz! Ugyan a nap eleje túl sok szórakozást és lazítást nem tartogat a számodra, a második felében eljön a te időd: kifejezetten jól fogod magad érezni barátaid és ismerőseid körében!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Ha szeretnél valakivel szorosabb kapcsolatot kialakítani, akkor most kezdj hozzá, a csillagok ugyanis a segítségedre lesznek. Ne habozz, ez a te napod. Mondd ki, amit érzel. Ha félsz az elutasítástól, sosem tudod meg, hogy kölcsönös-e a vonzalom.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Csütörtökön folyamatosan késésben leszel, mindenhova későn érkezel, mert minden több idődbe kerül, mint máskor! Folyamatosan a jövőn tűnődsz majd – ám jobban teszed, ha a fejtörést inkább a hétvégére hagyod!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

A lelked csordultig van szerelemmel, talán még össze is bútoroztok a pároddal. Jól kijöttök egymással, mert azonos az érdeklődési körötök, és ez nálad sokat számít. Már régóta vártál egy olyan társra, akivel megértitek egymást, egy irányba mentek és a nehezebb időszakban is támogatjátok egymást.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Figyelj oda arra, hogy mi folyik körülötted, mert nagyon meglepő dolgok történhetnek a nap elején! Hogy mit tanácsolnak a csillagok neked erre az időszakra? Egy kis önfegyelmet, ez ugyanis segíthet neked. Ne keseredj el a változások láttán, az este már számos pozitív fordulatot tartogat!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Ha szeretnéd jobbá tenni az életedet, kezdj el dolgozni a terven, most ugyanis minden körülmény segíteni fog neked! Ha ma azon gondolkozol, hogy munkahelyet váltasz, hallgass a megérzésedre, segíteni fognak a helyes döntésben.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szerelmi életeddel kapcsolatos gondolataid most különösen inspirálóak lehetnek. Próbálj kicsit többet mozogni ma – kezdetnek egy romantikus esti séta is megteszi! Keressetek egy parkot vagy egy közeli tavat és hangolódjatok egymásra.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Jobban teszed, ha csütörtöktől egy kicsit lehiggadsz, és megpróbálsz befelé figyelni – meditálj, vagy egyszerűen csak kuckózz be a lakásba egy nagy meleg tea és egy izgalmas könyv mellett!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nem várt események és nézeteltérések uralhatják a napod. A nehézségeket próbáld azonnal megoldani. Kezeld a helyzetet minél több empátiával, de kevesebb sértődéssel. Este vegyél egy meleg fürdőt és próbálj ellazulni.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Ha vásárolni mész, légy tekintettel az anyagi lehetőségeidre! Nem kell mindig a legdrágább cuccot választanod. Hidd el, a terápiás vásárlás akkor is működik, ha nem üríted ki teljesen a pénztárcádat. Gondolj a nehezebb időkre.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top