nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 10. – Sikerekkel teli nap

A szombat eredményes események sorából állhat a napi horoszkóp szerint. Hozd ki a legtöbbet a napból!

Kos

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha sokáig halogatod a döntést két választási lehetőség között. Ne hallgass mások véleményére, inkább hagyatkozz megérzéseidre és észérvekre. Ha kapcsolatban élsz, párod is segíthet neked határozni. Ha még szingli vagy, egy ismerős, aki régen tetszett, ismét felkeltheti érdeklődésedet. Talán ezúttal érdemes lenne nem annyiban hagyni a dolgot.

Napi horoszkóp

Boldog nap (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Kitartó próbálkozásod végre meghozhatja édes gyümölcsét a napi horoszkóp szerint. Ez optimistává tehet egy másik üggyel kapcsolatban is. Ha párkapcsolatban élsz, most esélyetek lesz tisztázni egy korábbi elmérgesedett vitát. Kommunikációtok feltűnően javul. Egyedülállóként egy barátnőd mutathat be egy figyelemre méltó személynek: adj egy esélyt neki, ha szimpatikusnak találod.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ma jó hírekkel gazdagodhatsz, amely főleg a pénzügyeidre fog vonatkozni. Akár nagy terveket is szőhetsz, ám próbálj a takarékosság jegyében tevékenykedni. Ha párkapcsolatban élsz, most újra fellobbanhat a láng. A levegő csak úgy izzik közöttetek, és ezt mások is könnyen észrevehetik. Ha egyedülálló vagy, egykori párod tudtodra adhatja, hogy a társaságodra vágyik.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Élvezed a tavaszi időt, és felemelő energiád nemcsak a családodra, de a barátaid kedvére is üdítő hatással lehet. Párkapcsolatodban kifejezetten ajánlott ezt a kedvező hullámot kihasználni és megbeszélni egy fontos kérdést, amiben közösen kell majd döntenetek. Ha egyedülálló vagy, kisugárzásod mágnesként hathat a másik nemre. Valaki próbálja összeszedni minden bátorságát, hogy végre kezdeményezni merjen.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Valakinek a segítségére szorulhatsz szombaton. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy megháláld a kedves gesztust. Szíved választottjával olyan ötletetek támad, amelynek megvalósítása egy kisebb tervet igényel, de sok kitartással gyorsan véghezvihetitek az elképzeléseiteket. Szingliként új vizekre evezhetsz: eddigi jelöltedet egy új személy váltja fel, aki talán nem is a te zsánered.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Szerencse kísérheti a szombatodat, amit főleg a baráti társaságodban érzékelhetsz. Egy mindenkinek kellemetlenséget okozó helyzetet kerülhettek el a segítségeddel. Pároddal több időtök lehet egymásra, kapcsolatotokban fokozódhat az intimitás, de figyeljetek oda a megfelelő kommunikációra is. Ha nincs párod, most különösen érezheted a hiányát. Tarts ki, hiszen a szerelem már nagy léptekkel közelít feléd. Kis türelem, és a szerelem rád talál.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A mai napon gyorsan és könnyedén haladsz a feladataiddal, így lesz alkalmad a magánéletedre is több időt fordítani. Most a szívügyek kerülhetnek középpontba. Ha párkapcsolatban élsz, egy komolyabb, őszinte beszélgetéssel megoldhattok egy régebb óta húzódó problémát. Ezzel új fejezetet nyithattok a pároddal. Egyedülállóként egy ismerősöd rokona kitartó ostromlásodba kezd: most véget érhet a szingli lét.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Valakinek nagy szüksége lehet optimizmusodra. Jó, ha végre felismered, hogy milyen fontos másoknak a jelenléted. Azért ne csak mások érzéseivel törődj, hanem a sajátodéval is. Teremts időt a megfelelő kikapcsolódásra, meríts energiát valamilyen sport- vagy kreatív tevékenységből. Egy séta a természetben is remek kikapcsolódást nyújthat. Szerelmi életedben egy rég várt pozitív fordulat ígérkezik számodra, akár párkapcsolatban élsz, akár szingliként tengeted napjaidat.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Humorod nem ismer határokat. Csak úgy sziporkázhatsz az elkövetkezendő időszakban. Az emberek szívesen beszélgetnek veled, és másokat is könnyen jobb kedvre deríthetsz. Vonzerőd a párod szemében is nagyot nőhet. Vidámságod szerelmi bájitalként hathat rá. Még keresed a nagy Őt? Barátnőd egy randit szervezhet neked: talán épp ez a találkozás lesz, ami megdobbantja szívedet…

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Boldogság (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Több pihenésre lenne szükséged, és a szabadba vágyhatsz. Talán itt az ideje, hogy kimozdulj és feltöltődj energiával. Igyekezz ma minél több időt magadra szánni. Sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Párkapcsolatodban apró vita alakulhat ki, de őszinte szavakkal elsimulnak a hullámvölgyek. Szingliként egy jóképű pasin akadhat meg a szemed a közösségi hálón. Itt az ideje az ismerkedésnek!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki szívességet kérhet, ám a köszönet, amit vársz, talán mégsem lesz viszonozva vagy legalábbis nem úgy, ahogy elképzelted. Szerencsére a jótettből fakadó pozitivitásod így is megmaradhat, és nem fogsz túl sokáig haragudni az illetőre. A bizonyos személy pedig utólag is észbe kaphat, és pótolhatja mulasztását. Pároddal egy, a távoli jövőben esedékes utazást tervezgethettek. Szingliként most kimondottan élvezheted a függetlenség előnyeit.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Új dolgot tanulhatsz ma, és ez tovább fokozza tudásszomjadat. Érdemes szétnézned, milyen tanfolyam-lehetőségek, online kurzusok vannak. Használd ki a nyitottságod, mert most könnyen és gyorsan tanulhatsz. Szíved választottjával egy harmadik személy miatt lehet apróbb vitád. Ha nincs még kapcsolatod, valaki sokat járhat a fejedben, és az is letisztul, mit érzel iránta. Talán érdemes lenne beszélgetésbe elegyedni vele.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top