nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 17.: Szerelmes szombat

Ma vita lehet vita hátán, de a kibékülés annál édesebb a napi horoszkóp szerint. Ha problémába ütközöl, beszéld meg kedveseddel!

Kos

Magabiztosságodat nemcsak a feladataidban, hanem a szerelmi életedben is kamatoztatod a napi horoszkóp szerint. Ma szinte elrabolod a párodat, egy hosszú napra bezárkóztok a lakásba, majd ki sem mozdultok onnan. Szenvedélyes pillanatok várnak, ha a Kos jegyében születtél. Még szingli vagy? Akkor se keseregj. Szombaton megismerkedhetsz valakivel – az első pillanatban csak könnyű flörtnek tűnik, ám akár komolyabbra is fordulhat a dolog.

Napi horoszkóp

Szerelmes nap (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Csalódással indul a hétvége – szombatra közös programot terveztél, ám a párod lehet, hogy lemondja, mert dolgoznia kell. Mivel a Bika jegyében születtél, első gondolatod az lesz, hogy biztosan félrelép. Túlreagálod a helyzetet, ezzel pedig alaposan megbántod őt is – még a szakítás lehetősége is felvetődhet. Ha nincs kedvesed, ez valószínűleg most nem is változik meg. Sokkal jobban lefoglal a barátokkal töltött idő.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Tombolnak a hormonjaid, még a rossz idő sem szegheti kedved. Tele vagy energiával és lendülettel, ezért igazán izgalmas napnak nézel elébe. Felejthetetlen estét töltötök együtt a kedveseddel – úgy érzed, hogy kapcsolatotok minden téren sokat fejlődött az utóbbi időben. Még a szinglik táborát erősíted? A horoszkóp kalandokat ígér mára, akár egyszerre többen is csaphatják neked a szelet. Már csak választanod kell közülük.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egy féltékenységi jelenet miatt rosszul indul a napod, az észérveid pedig fabatkát sem érnek. Még a szakítás gondolata is felmerül benned, de szerencsére erre nem kerül sor. A békülésre a nap végéig kell várnod, ám annál édesebb pillanatokban lehet részed. Még nincs párod? A horoszkóp nem jelez változást szerelmi téren. Folyton az előző kapcsolatod hibáin rágódsz – lépj túl a sértettségen, és kezdd el építeni a jövődet!

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Semmi okod az elégedetlenkedésre, mégsem vagy felhőtlenül boldog. Pedig a párod ezen a napon mindent elkövet, hogy a kedvedben járjon. Délutánra elmúlik a rosszkedved, és pótolhatjátok az elvesztegetett pillanatokat. Még egyedül élsz? Nagyon vágysz egy stabil, biztos pontra az életedben, enélkül félembernek érzed magad. Szerencsére egy kisebb baráti összejövetel kitűnő alkalom lehet az ismerkedésre.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Párkapcsolatod hullámzó az utóbbi időben – ezen a napon éppen a völgy mélyén érzed magad. Nem kapod meg azt a biztonságérzeted, amelyre vágysz, ezért először finoman próbálod rávezetni kedvesedet, min kellene változtatnotok. A beszélgetés vitává fajul, és csak estére nyugszanak meg a kedélyek. Még szingli vagy? Szűzként irtózol a sablonos helyzetektől, ezért a Nagy Ő felbukkanását is csak valamilyen különleges szituációban tudod elképzelni. Álmodozás helyett a barátaid között kellene körülnézned.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nem volt felhőtlen a heted, ám a végére minden az ellenkezőjére fordul. Az új irány pedig pozitívan hat a párkapcsolatodra is. Felpörgött hangulatod miatt szerelmi vallomásra szánod el magad, és hatalmas sikert érsz el vele. Kedveseddel egész nap nem tudtok betelni egymással. Még szingli vagy? A horoszkóp nem jelez változást ezen a téren. Bár szombaton találkozol potenciális jelöltekkel, nem fog meg egyikük személyisége sem.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

A dolgos napok után szombaton másra sem vágysz, mint nyugodt, családi percekre. Ezt mondanod sem kell, a párod már a rezdüléseidből is érzi, hogy mire van szükséged. Figyelmessége gondolkodóba ejt, hiszen eddig még egy partnered sem ismert ilyen jól. Álmaid pasija/hölgye még nem kopogtatott be az ajtódon? Összefuthatsz egy régi ismerőssel, a találkozás pedig hosszasan elgondolkodtat. Ám ez a nap nem igazán a szerelem jegyében telik számodra.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Kitárulkozás és tervezgetés – ez a napod jelmondata, ha a Nyilas jegyében születtél. Párodtól kritikát kaphatsz, ami rosszulesik ugyan, ám a szíved mélyén érzed, igaza van. Ezért szombaton lelkizős napot tartotok, minden vélt és valós problémát higgadtan megbeszéltek, így a hétvége többi része már szerelmes hangulatban telik. Még egyedülálló vagy? Akkor ideje alaposabban körülnézned a közvetlen környezetedben. Valaki nem csak barátként néz rád, de nem mer nyitni feléd.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes pillanat (fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy tűnik, most semmi sem stabil körülötted. Eleinte csak a munkádban érezted a változást, majd a párkapcsolatod is meginog. Hiányolod a tüzet és szenvedélyt, ami az első időket jellemezte. Feszült, borús napot ígér számodra a horoszkóp. Még egyedül élsz? Ideje lenne tisztázni magadban, mit szeretnél: elköteleződést vagy magányt. Ha nem vagy biztos az érzéseidben, ne erőltesd a dolgokat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Harmóniára és szenvedélyes napra számíthatsz, ha a Vízöntő jegyében láttad meg a napvilágot. Kedvesed ugyanúgy imádja az újdonságokat és a szerepjátékokat, mint te, ezért örömmel kísérletezgettek. Mivel szavakkal nehezen fejezed ki magad, érzéki oldaladat hívod segítségül, hogy meséljen belső világodról. Még nincs párod? Interneten valaki érdeklődhet irántad. Csak rajtad múlik, másnap mennyire gondolod komolyan a dolgot.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Az e heti munkahelyi feszültségeket nem tudod az ajtón kívül hagyni, ezért előfordulhat, hogy a kedveseden vezeted le a dühödet. Ráadásul egy meggondolatlan mondatoddal vérig is sérted őt. Igyekezz minél előbb kibékíteni, nehogy túl késő legyen. Még szingli vagy? A horoszkóp nem jelez változást szerelmi téren, habár este az exed feltűnhet a színen. Azonban ő csak egy könnyed flörtöt szeretne, nem komoly kapcsolatot. Ne hagyd magad elcsábítani!

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top