nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 04. 19. – Izgalmakkal teli hétfő

Ma sok teendőnek nézel elébe, viszont leleményességed most sem hagy cserben a napi horoszkóp szerint. A vitákat elkerülve kellemesen telhet a napod.

Kos

A hétfői napon központi szerepet játszhat egy félreértés, amelyet hosszabb, alaposabb utánanézés, utánajárás árán lehet csak felszámolni a napi horoszkóp szerint. Párodat titokzatoskodónak érezheted, de ne légy gyanakvó feleslegesen. Ha elbeszélgettek, kiderülhet, hogy talán csak fáradt. Nincs párod? Megismerhetsz valakit egy online oldalon, ám lehetnek fenntartásaid. Gondold át, mit is akarsz tőle!

Napi horoszkóp

Szépség (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Munkahelyeden egy nagyobb lélegzetvételű feladattal birkózhatsz meg, ami téged büszkeséggel tölthet el, felettesed pedig elégedettséggel. Pároddal lehet egy kisebb vitád a fáradtságodból eredően, ennek levezetésére sportolni vagy relaxálni volna érdemes, ezután több lesz a türelmed. Szingli vagy? Barátnőd egy ismerősének akadhat meg rajtad a szeme.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Utazni támadhat kedved az országban. Nézz utána, milyen lehetőségek vannak, főleg a jelenlegi helyzetre való tekintettel. A belföldi úti célokat sokan indokolatlanul hanyagolják, te ne légy köztük! Pároddal a humor kíséri végig napotokat. A könnyedség egyre táplálja érzelmeiteket is. Támadhat egy mókás, emlékezetes ötletetek. Szingli vagy? Most jöhet a nagy fordulat: végre felbukkan valaki, aki igazán érdekel.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A hétfő harmóniában telhet. A napsütés minden sugarát élvezheted, ajándékként élheted meg. Tavaszi hangulatba kerülsz. Párkapcsolatodban csak úgy hemzsegnek az új tervek, de egy régebbi megvalósítása is felmerülhet. Nincs párod? Valaki a humorával foghat meg. Az illetőt akkor ismerheted meg, amikor legkevésbé számítasz rá. A helyzet természetessége azonban csak segít titeket.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Karrieredben egy váratlan pozitív fordulat következhet be. Ha állást keresel, egy nagyon kedvező, testhezálló munka tűnhet fel a láthatáron. Ha stabil a jelenlegi helyed, ott kaphatsz egy még jobb ajánlatot, akár magasabb fizetésért. Kedvesed meglepő reakciója más fényt vet rá, mint ahogy eddig láttad őt, így még inkább beleszerethetsz. Szingliként az online ismerkedés ígéretes.

Napi horoszkóp

Dönts bölcsen! (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Lehet egy eltervezett elintéznivalód, mely már egy ideje foglalkoztat. Ezen a napon sikerrel véghez is viheted. Kedvesed örömhírrel állhat elő. Ez egész hétfőre bearanyozhatja kedveteket. A közös mosoly még inkább összeköt titeket. Ha egyedülálló vagy, az, aki régen hódolód volt, de elhárítottad, most mégis megtetszhet. Gondolkodj el, hogyan vehetnétek fel az ismerkedés fonalát.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Valakit, aki hozzád közel áll, füllentésen kaphatsz. Ez előbb felbosszant, de utólag, ha beszélgettek róla, kiderülhet, hogy jó szándék vezette az illetőt. Pároddal több időtök lehet kettesben, ami alkalmat ad megbeszélni egy halogatott problémát. Ha nincs párod, volt szerelmedbe botolhatsz. Érzéseid mostanra fordulatot vehettek, és ezt most tapasztalod meg igazán.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Egészségedre érdemes lenne jobban vigyázni a mai napon. A munka miatt hajlamos lehetsz a pihenést és a rendes étkezést hanyagolni. Pároddal kis vitád lehet egy harmadik személy miatt, amely féltékenységgel töltheti el kedvesed. Ha szingli vagy, emlékezetes találkozásra számíthatsz: baráti körödben, esetleg kollégád által megismerhetsz valakit, aki azonnal megtetszik.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Valaki szívességet kérhet tőled, amit nem biztos, hogy könnyű lesz teljesíteni. Ha mégis megteszed, az illető biztosan hálás lesz érte, hogy nem hagytad cserben. Választottaddal könnyedek és gondtalanok lehettek a mai folyamán, és ez lelkileg is feltölt titeket. Ha nincs kapcsolatod, váratlan fordulatként régi jelölted tűnhet fel a színen, aki ezúttal ismerkedni szeretne.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Egy kis baki, amelyet korábban szántál-bántál, más útra terelhetett. Most látod meg, miért kellett akkor annak úgy történnie. Ez a felismerés új reményt kelthet benned. Szerelmed szívességet kérhet tőled. Bizalma jól eshet, de ne feledd ezt kommunikálni is felé. Ha tudja, hogy számíthat rád, az táplálja kapcsolatotokat. Egyedülállóként forró flörtbe keveredhetsz, még magad is megleped.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Pénzügyeid jobbra fordulhatnak, hála egy korábbi okos döntésednek. Most tisztábban is láthatod, mi hogyan alakul majd anyagilag a közeljövőben. Párkapcsolatodban felizzanak a szexuális energiák. Most, ha tehetnétek, az egész napot kettesben töltenétek. Egyedülállóként ügyeid intézése közben elegyedhetsz szóba egy jóképű ismeretlennel. Az illető szimpátiát mutathat feléd.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Örömhírek várnak rád hétfőn! Ez csak tovább fokozza jókedved, amit a tavasz ablakodon be-bekacsintó napsugarai okoznak számodra. Párkapcsolatodban előrelépés lehet a kommunikáció terén. Amiről eddig nem tudtatok nyíltan beszélni, most összejöhet, és ez sokat jelent majd. Ha még keresed a párod, a délután hozhat magával egy új ismeretséget.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top