nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 05. 18. – Vidám és energikus leszel

A mai nap jó hangulatban telhet a napi horoszkóp szerint, ha pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz. Energiád szinte kifogyhatatlan.

Kos

Valaki nem tartja be ígéretét, ami felbőszíthet és csalódottságot válthat ki belőled. Bármennyire is haragszol az illetőre, a napi horoszkóp tanácsa szerint jobb, ha elszámolsz tízig, mielőtt nagyobb konfliktusba torkolló vitába kezdenél. Az említett személyre is pozitívan hat, ha higgadtan adsz hangot a problémádnak. Kedveseddel egy régóta halogatott beszélgetésre kerül sor, ami által harmonikusabbá válik kapcsolatotok. A szinglik táborát erősíted? Izgalmas flört vár.

Napi horoszkóp

Vidám és energikus leszel (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Jó hírekkel indul a mai nap: egy korábbi döntésed most hozza meg édes gyümölcsét. Nem telik bele sok idő, de máris egy újabb álmot kezdhetsz el dédelgetni, aminek az eléréséhez sok erőfeszítésre lesz szükség. Pároddal egy, a távoli jövőben esedékes utazás tervezgetése ad izgalmas témát. Még nincs kapcsolatod? Egy régi jelölteddel futhatsz össze, aki ismét érdekelni kezdhet.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Régi ismerősöd hívhat fel vagy írhat neked üzenetet egy internetes platformon, és ez nagyon nagy öröm lehet a számodra. Most lehetőségetek lesz arra, hogy felfrissítsétek kapcsolatotokat és új pillérekre emeljétek a barátságotokat. Élmény lesz a nosztalgiázás! Szerelmeddel kis féltékenység ütheti fel a fejét, de hamar elillannak a viharfelhők. Amennyiben nincs párod, most első látásra tetszhet meg valaki.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Sajnos hazugságon, füllentésen kaphatsz egy számodra értékes személyt. Jobb, ha nem tartod magadban a véleményedet, mert ez későbbre is tüskét hagyhat benned. Egy őszinte beszélgetés mindent meg fog oldani. Pároddal közösen találtok megoldást egy problémára, ami ismét bizonyítja, hogy milyen jó párost alkottok. Ha nincs kapcsolatod, régi plátói szerelmed bukkanhat fel a láthatáron.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Pénzügyeiden sokat morfondírozhatsz a mai nap folyamán. Bár a helyzet talán nem olyan rózsás, mint amilyennek szeretnéd, optimista lehetsz, és ügyesen meglátod, hogyan és min tudnál spórolni a jövőben. Kedvesedtől olyan vallomásnak lehetsz tanúja, amilyet még soha nem hallottál tőle. Ha még szingli vagy, akkor olyasvalaki kezdeményez, akiről nem sejtetted volna, hogy tetszel neki.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Sokat mosolyogsz és kimondottan pozitív lehetsz ezen a napon. Talán már a közeledő nyár dob fel ennyire. Bármi is teszi, most mindennel boldogulsz, és lesz időd arra, hogy a szerelmi életeddel foglalkozz. Szíved szerelmével a szokásosnál is többet nevettek, és vidáman, mosolygósan telik a keddetek. Ha még egyedülálló vagy, egy régebben kikosarazott próbálkozó ismét felbukkanhat, és most akár a te figyelmedet is felkeltheti.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Pénzügyeid kedvező fordulatot vesznek, ami nagy megnyugvást jelenthet a számodra. Fontos, hogy még annak ellenére se szaladjon el veled a ló, hogy most kényelmesebbé válik a költségvetés. Ha mégis költekezésbe kezdesz, később megbánhatod. Szerelmed egy vallomása igazán megmelengeti a szíved. Ha még nincs párod, egy jóképű férfi bukkan fel a környezetedben, aki nagyon érdekelni kezd.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Váratlan fordulat következhet be a munkádban, de mindig erős lélekjelenlétednek hála, könnyűszerrel átugrod az akadályt, és egy remek megoldással állsz elő. Kedvesed meglepő gesztust tehet, ami újfent bizonyítja, hogy őt neked szánta az ég és egy igazi mesebeli herceg(nő). Ha még várod a szerelmet, jó, ha tudod, titkos rajongód van. Vajon hamarosan rászánja magát, hogy lépjen?

Heti holdhoroszkóp

Virágok közt (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Munkahelyeden dicséret vár, ugyanis egy adódó problémára találsz nagyszerű és frappáns megoldást. Fontos, hogy ötleteidet továbbra se tartsd magadban, hiszen nemcsak elismerést szerzel, de magad is fejlődsz, ha mersz kreatív lenni. Szíved választottjával egy fontos kérdésben juttok dűlőre. Ha még várod a párod, akkor egy társkereső oldalon várhat szerencsés megismerkedés.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Könnyen lehet, hogy most új fejezetet szeretnél kezdeni az életedben. A jó irányt azonban csak akkor találhatod meg, ha pontos tervet készítesz. Légy megfontolt, és felejtsd el a hirtelen döntéseket. Szerelmeddel egy apróbb vitátok lehet, de ez segít felszínre hozni és átbeszélni az elnyomott feszültséget is, így pozitívabb lehet a folytatás. Szingliként új hódolónak örülhetsz.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Valaki a tanácsodért folyamodik, de sajnos nem biztos, hogy eléggé tapasztalt vagy abban, amiről szó van. Okosabb, ha őszintén elmondod, nem te vagy a megfelelő ember arra, hogy elmondd, mit tegyen. Az lehet a legjobb megoldás, ha másvalakihez küldöd. Kedveseddel kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, de minden perc tartalmas lesz, ami kárpótol. Még szingli vagy? Már jön a szerelem: járj nyitott szemmel!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Vonz a mozgás és a szabad levegő, így nehezedre eshet bent kuksolni a négy fal közt, és dolgozni. Ha csak teheted, levegőzz egy nagyot egy számodra kedves helyen, a természetben. Pároddal a nosztalgia jegyében telhet a mai nap. Sok régi, kedves emléket felidézhettek. Ha még nincs párod, volt szerelmed kapcsán jutsz fontos felismerésre, ami még hasznodra lehet a jövőben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top