nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 06. 12. – Aki mer, az nyer!

Kihívásokkal teli lesz a szombatod, de ha elég kitartó vagy és merész, semmi sem állhat az utadba a napi horoszkóp szerint.

Kos

Ma nagyon meg kell gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt, amennyiben ugyanis kontroll nélkül szórod, nagyon könnyen bajba kerülhetsz. Szerencsére nem a világ vége jött el, csupán egy ideig határt kell szabnod magadnak és azokra a kiadásokra szorítkozni, amelyek feltétlenül szükségesek. Nagyon jól fog jönni az, hogy valaha kétszer is meggondoltad, mire költesz pontosan azért, hogy ha úgy hozza az élet, ne okozzon gondot a fizetés. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz akadt valami, amiben az eszed erősebben működik a szívednél!

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Pozitív gondolkodásodnak köszönhetően ma olyan emberekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba a napi horoszkóp szerint, akikről azelőtt el sem merted volna képzelni. Érdemes nyitnod feléjük, mert ebből még akár komolyabb barátság is kialakulhat, esetleg akad majd valaki közöttük, akitől ennél többet is remélhetsz. Légy azonban óvatos, ne dőlj be elsőre, ha valaki kicsit csábosabban tekint rád, mint mások. Különben egy hosszabb távra szóló baráti viszony időnként sokkal többet ér egy mindent elsöprő, hurrikánszerű, de annál rövidebb szerelmi kalandnál!

Napi horoszkóp

Aki mer, az nyer (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hozzád nem túl közelálló emberek vették a fejükbe, hogy belekontárkodnak a dolgaidba, és mindenáron meg akarják mondani, hogy az ő elvárásuk szerint mit és hogyan kellene csinálnod. Emiatt egyáltalán nem érzed magad jól, s ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek saját magukkal.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg barátod, támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelten fontos. Hálás vagy érte, de ennek ellenére pontosan tudod, hogy milyen úton kell végigmenned. Más nem dolgozhat helyetted, hiszen te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat. Ugyanakkor rengeteg tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Hosszú ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, eddig teljesen céltudatosan és magabiztosan mentél előre, ám most mégis apró jelek bizonytalanítanak el. Mielőtt azonban feladod és megfutamodsz, mindenképp érdemes a kérdéseidre választ keresned és tisztáznod magadban, hogy merre tartasz. Vedd figyelembe, hogy ha feladod, akkor valószínűleg jó darabig lelkiismeret-furdalásod lesz majd, így tehát csak akkor mondd ki a végét, ha teljesen biztos vagy a dolgodban.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Hosszú ideje készíted a tervet a célod elérése érdekében, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, mikor lesz alkalmad nyélbe ütni a dolgot, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd a tervrajz. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlenül ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeid, a gátlásaid és megoldáscentrikusan gondolkodva bátran felállsz és le mered zárni a helyzetet. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szombatra kezd eluralkodni a káosz az életedben, nem igazán látod tisztán a helyzetet, épp ezért fogalmad sincs, miként rakj rendet magad körül. Mivel a nagy összevisszaság kezd tarthatatlanná válni, eljött a pillanat, amikor le kell ülnöd és végig kell gondolnod, hogy honnan kezdődött a bonyodalom és ideje elkezdened kibogozni a szálakat. Nem biztos, hogy nem fogsz megizzadni vele, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében érdemes mielőbb hozzákezdened.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A környezeted rendkívül céltudatos embernek ismer, akinek gyakorlatilag a lehetetlen, mint fogalom abszolút hiányzik a szótárából. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, ennek ellenére ezt minden porcikáddal igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Párban (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Úgy döntesz, minden programot félretéve fejest ugrasz a hétvégébe és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívásra. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is!

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Barátaid egy komoly helyzetben kérik ki a véleményed, neked pedig gyorsan el kell döntened, hogy pontosan milyen álláspontot is képviselsz ahhoz, hogy ne válj a többiek szemében hiteltelenné. Noha nem egyszerű teljes magabiztossággal kimondanod azt, amit gondolsz, most mégis bátran fel kell vállalnod a véleményed. Lehet, hogy a huszonegyre is lapot kell húznod, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy talán a te álláspontod lesz az, ami eldöntheti a helyzetet. Ne hezitálj sokat.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Mindig, minden helyzetben igyekszel erkölcsös játékot játszani, abszolút nem vagy a csalás és a tisztességtelenség embere és teljes joggal várod el másoktól is ugyanezt a hozzáállást. Mindennek ellenére akad valaki a környezetedben, aki nem kifejezetten a tiszta játszmák embere, sajnos annak érdekében, hogy némi előnyre tehessen szert, igyekszik mindent bevetni, még attól sem retten vissza, ha a céljai érdekében másokon át kell gázolnia. Talán ha rájön, hogy nálad ez nem működik, megpróbál változtatni a hozzáállásán, ám ha mégis úgy dönt, hogy így játszik tovább, akkor bizonyára nincs is helye a te életedben.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top