Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 10. 30. – Nem könnyű a péntek, s ez még csak a kezdet…

Rázós fényszögeket jelez a napi horoszkóp péntekre. Legyél épp ezért minél megfontoltabb és óvatosabb, s bölcsen kerüld el a vitákat, a feszültségeket.

Kos

Pénteken hajlamos lehetsz a bolhából is elefántot kreálni. Könnyen megbántódsz, s még a máskor apróságoknak tűnő dolgokon is felhúzod az orrod. Semmi sem ér annyit, hogy rossz kedvvel indulj neki a hétvégének. A legokosabb döntés, ha a többiek megjegyzéseit egyszerűen elengeded a füled mellett.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Napi horoszkóp 2020. 10. 30.

Ne engedj a körülötted szikrázó feszültségnek! (Fotó: Pixabay)

Bika

Pénteken egyre idegesebbnek, feszültebbnek érzed magad. Jól működik az intuíciód, mert valóban erőteljes energiák „kavarognak” már ma is a levegőben. S valójában ez még csak a kezdete azoknak a megpróbáltatásoknak, amelyek holnap várnak rád. Próbálj minél nyugodtabb maradni, mert akkor sosem történik baj.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Hálát adhatsz a sorsnak, hogy téged nem érint közvetlenül a pénteki feszült hangulat. Kimaradhatsz mindenből, s jól is teszed, ha most kivételesen nem akarod senki életét sem megoldani. Megteheted, hogy csakis magadra figyelj, és olyan emberek társaságát keresd, akik pozitív energiával töltenek téged.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénteken a legjobb lenne, ha valódi pajzsot viselnél magad előtt. Nagyon erőteljes energiák lesznek, amelyeket mind érezni fogsz. Ez egy újabb próbatétel, még szerencse, hogy nem tart sokáig. Az viszont nagyon jó lenne, ha a pajzsodról mindenféle negatív energia visszapattanna… Ne hagyd, hogy bárki elrontsa a kedvedet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Nagyon sokan útra kelnek pénteken. S ha neked is muszáj autóba ülnöd, vagy bármilyen formában közlekedned, ma is legyél különösen körültekintő és figyelmes. Még mindig balesetveszélyt jeleznek a bolygók. Higgadtsággal, kellő nyugalommal és önuralommal mindent kivédhetsz.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Legyél figyelmes pénteken, mert a bolygók veszteség lehetőségét jelzik. Lehet ez anyagi veszteség, de az is előfordulhat, hogy valaki végérvényesen távozik az életedből. A legtöbb, amit tehetsz, hogy jó szívvel intesz neki búcsút. Igazából hálát is érezhetsz, hiszen egyúttal új kapcsolatnak teremt helyet.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Nagyon erős lehet a nyomás, amit pénteken érzel. Minden erődet össze kell szedned, ha meg akarod őrizni a nyugalmadat, a türelmedet. Különösen fontos az empátia, a megértés a másik emberrel szemben. Ha élből kimondod a felgyülemlett sérelmeket, azzal csak a szakítás esélyét teremted meg.

Még több horoszkóp Mérlegekenek:

Skorpió

Pénteken nem igazán találod a helyedet. Nyugtalan, ideges lehetsz, mert érzed, hogy valami készül a levegőben. Amolyan vihar előtti állapotnak tűnhet az egész. A megérzéseid természetesen most is tökéletesen működnek, ami most arra a legalkalmasabb, hogy felkészülj a holnapi napra. Nem lesz könnyű, de te meg tudod majd oldani…

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Tanulságos felismerést tehetsz pénteken. Könnyen lehet, ma többekről kiderül, hogy valóban olyan nagyszerű és igaz barátok-e, mint amilyennek gondoltad őket. Akiről kiderül, hogy nem az, pillanatig se sajnáld, csak engedd útjára. Többet, jobbat érdemelsz. Csak ez lebegjen a szemed előtt…

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Nem leszel könnyű helyzetben pénteken. A munkád és a család között kellene igazságosan dönteni. De ebben a kérdésben nem lehet igazságos döntést hozni, hiszen mindkettő egyaránt fontos a számodra. Csak annyit tehetsz, hogy az egyik „fronton” felteszed a kezedet és időt kérsz. Szerencsére gyorsan múlik a feszültség.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Pénteken erős lehet a nyomás rajtad. Egyrészt szeretnéd a lehető legjobban csinálni a dolgaidat, s előre is tekinteni, másrészről még mindig múltbeli témákkal kell foglalkoznod. Utóbbi pedig már nagyon untat és fáraszt. Nem igazán tehetsz mást, minthogy előbb befejezed, lezárod a halogatott dolgokat, s csak azután kezdesz az újba.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Pénteken nagyon meg kell fognod a pénzt. Az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem költenél most semmire sem. Szó szerint is kifolyhat a kezed közül a pénzed. Ha van tartalékod, ne nyúlj még hozzá, inkább gyarapítsd tovább. Lesznek még olyan váratlan kiadások, amit muszáj fedezni valamiből.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top