nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 02. 26. – A pénteket töltsd a barátaiddal

Most egy kicsit visszavonulhatsz. Jól esik a nyugalom, feltöltődhetsz. Olvass sokat, és ha teheted, menj ki a szabadba, találkozz a barátaiddal, ha csak online is – tanácsolja a napi horoszkóp.

Kos

Melletted nem lehet unatkozni, de nem is ez a célod. Te mindig igyekszel mindenki kedvében járni és ezt sokan igénylik is. Megnevetteted a kollégáid, a barátaid és a szeretteid is. Itt a hétvége, lazíts kicsit, ha most a bulihelyek nincsenek is nyitva és még egy moziba sem lehet beülni a barátokkal, azért menj el hozzájuk egy meleg teára, forralt borra.

Napi horoszkóp 2021. 2. 26.

A barátok mindig segítenek (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

A napi horoszkóp szerint sok energiát fektetsz a munkádba. Új feladatot is kapsz. Öröm helyett azonban eleinte inkább csak a hátráltatást érzed. A pénteket szenteld annak, hogy alaposan átgondolod a dolgaidat és megtalálod azokat a biztos pontokat, amikre mindig támaszkodhatsz. Hatalmas energiád van. Jó időbeosztással és sokkal kevesebb idegeskedéssel kedvező eredményeket érhetsz el.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ha hét végére programot tervezel, inkább valamilyen intellektuális elfoglaltságban gondolkodj. Sporthoz vagy kiránduláshoz semmi kedved nincs ebben a hidegben. Adj teret a kreativitásodnak, rajzolj, fess vagy olvass könyvet.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Pénteken reggel viszonylag hisztisen ébredsz, de amint találkozol a kollégákkal, elmúlik minden problémád. Tele vannak élményekkel és téged is fellelkesítenek. Úgy érzed, ebben a mindenki számára nehéz időszakban egymás támaszai vagytok, és nélkülük nehezebben vészelnéd át a pandémia okozta stresszt.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Szereted az ilyen békés, kiegyensúlyozott napokat. Magánéleted is harmonikusan alakul, még akkor is, ha egy kis félreértés néhány órára árnyékot vethet a legstabilabb kapcsolatra is. Ha kreatív területen dolgozol, használd ki a most utadba kerülő lehetőségeket.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Mivel imádod a társaságot, erre a péntekre mozgósítsd a barátaidat. Szervezz közös edzést, vagy más közös szabadidős programot. Nekik is jót fog tenni a friss lebegő. Az egészségedre azért figyelj oda. Öltözz melegen és vigyél magaddal forró italt egy termoszban.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Még akkor is a kedvedben járnak a csillagok, ha eleinte nem érzed. A nap elején inkább csak a gondjaiddal foglalkozol, azonban ahogy múlnak az órák, egyre többet jelentenek számodra a lelki élmények. Rájössz, hogy mindent nem lehet pénzzel mérni. Sokféle, korábban felvetett kérdésedre éppen ez az elmélyült lelkiség adhatja meg a választ.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Növekszik az önbizalmad. Ez már másoknak is feltűnik. Munkádban szinte szárnyalsz. Lehet, hogy fülest kapsz egy előrelépési lehetőségről? Ha igen, akkor jelentkezz, és mutasd meg, mit tudsz. Azt, hogy mit érsz, végre magad is elhiszed.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Te vagy a zodiákus nagy utazója és egyben az egyik legjobb mesemondója is. Ezekben a napokban vélhetően egy hivatalos úton próbálod behálózni egy üzletfeledet, netán kollégádat. Mások számára talán nyomasztó, hogy februárt mutat a naptár, de számodra semmi nem jelenthet akadályt.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Párkapcsolatod területén várhatóak a legfontosabb események. Most végre valódi arcodat mutathatod. Barátságosnak, humánusnak ismernek, de azt kevesen gondolják, hogy ennyire szenvedélyes lehetsz. Előnyödre válik, hogy az érzelmekért felelős Hold átsétál egy temperamentumos állatövi jegyen.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A túlzott optimizmus most csapdát rejthet. Valaki a baráti körből esetleg pénzt kér kölcsön, és esze ágában sincs visszaadni, vagy éppen más módon használja ki a jóhiszeműségedet. Érdemes lenne egy nyugodt, a lelki épülésedet szolgáló tevékenységet találnod.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Anyagi szempontból biztató a napod. Végre kiderül, hogy amit korábban ígértek, az valóra is válik, azaz egy új tevékenységet nem csak hozomra kell elvégezned. Lassan ideje hátradőlnöd a karosszékben. Ajándékozd meg magad valami széppel, megérdemled.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top