nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. 11. 17.

Napi horoszkóp 2020. 11. 17. – Kedden a lassúság bosszant

Kedden meghökkentő gyorsasággal pöröghetnek a gondolataid, s épp ezért a lassú, nehézkes embereket képtelen leszel tolerálni. Komoly kihívásokra számíthatsz...

Kos

Az biztos, hogy kedden ezerrel pörögsz. De ez a gyorsaság a munkád rovására mehet. Nagyon fontos, hogy semmilyen döntést se hozz ma hirtelen ötletből vagy felindulásból. Várj vele néhány napot, amikor higgadtabban látod át a helyzetet. Nem lesz könnyű teljesíteni a kihívásokat. De te ezt szereted…

Napi horoszkóp 2020. 11. 17.

Légy türelmes a lassabbakkal is (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha mereven ragaszkodsz az álláspontodhoz, inkább ellenségeket gyűjtesz magad mellé, mintsem megértő támogatókat. Nagyon fontos lenne, hogy minden helyzetben megőrizd a nyugalmadat, a türelmedet, az empatikus képességedet. Nem mellesleg engedd el az undok megjegyzéseket a füled mellett.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Ezerrel pörög az agyad kedden, ami egyrészt jó dolog, másrészt viszont hibát hibára halmozhatsz a kapkodással. A mai napra különösen érvényes a mondás, hogy hamar munka ritkán jó. Ez lebegjen a szemed előtt egész nap. Jól tennéd, ha minden feladatot legalább kétszer leellenőriznél…

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Nagyon jó ötleteid lehetnek ma. Viszont biztosan akadnak a környezetedben olyanok, akik megkérdőjelezik a hozzáértésedet, a kompetenciádat, a javaslataidat. Kedden mindennél fontosabb, hogy elengedd a füled mellett ezeket a megjegyzéseket. Hamarosan úgy is téged igazol az élet…

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A munkád és a család feszíthet szét kedden. Legalábbis te így érzed a mai összeütközéseket. Bármit hoz a mai nap, próbáld megőrizni a higgadtságodat. Kapkodással, veszekedéssel semmivel sem jutsz előrébb. Persze az sem megoldás, ha összecsapod a feladatokat, hogy a másik is beleférjen az idődbe.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Váratlan szituációk kellős közepébe pottyanhatsz kedden. Legyél figyelmes a közlekedésben akkor is, ha autót vezetsz, a tömegközlekedést használod, vagy gyalog indulsz útnak. Kiszámíthatatlan ez a nap, a tapintatosságodra pedig különösen nagy szükséged lesz. Ne rohanj sehová, ez a legfontosabb üzenet mára.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

A legokosabb döntést akkor hoznád, ha amolyan „ne vásárolj semmit napot” tartanál kedden. Ez a nap nem igazán kedvez az anyagiaknak, s a bolygók állása szerint többet veszíthetsz a vámon, mint amit a réven nyersz. Legyél igazán tudatos legalább egyetlen napig.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Nagyon bölcs és okos döntés lenne, ha lakatot tennél a szádra. Semmilyen vitába ne keveredj bele, mert nem lesz benne köszönet. Ha elmélyülést igénylő feladatot kapsz mára, mindenképpen készíts hozzá részletes tervet, ütemezést, vázlatot, s pontról pontra haladj vele. Így talán mindennel időben elkészülhetsz.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

A keddi vitákból, feszült helyzetekből könnyedén kimaradhatsz. Dőlj hátra, s legföljebb csak szemlélődj. Ne akarj közbelépni és közbeszólni sem. Nagyon tanulságos tapasztalatokat gyűjthetsz ezzel a passzív hozzáállással. Most megengedheted magadnak, hogy csak kövesd az eseményeket.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Váratlan helyzeteket jeleznek a bolygók a mai napra. S azért váratlanok, mert képtelenség előre felkészülni ezekre. Nagyon könnyen megeshet, hogy régi ismerőssel találkozol össze, aki egykor alaposan felbolygatta az életedet. Tekintsd a találkozást olyan lehetőségnek, amikor rendezheted az elvarratlan szálakat.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Nagyon óvatosnak és visszafogottnak kéne lenned ma. A családban robbanhat a bomba a legváratlanabb pillanatban. Igaz, hogy neked minden helyzetben vannak válaszaid, de most okosabb lenne, ha nem szólnál egyetlen szót sem. Rajtad is múlik, hogy elszabadulnak-e az indulatok. Ne engedd!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Szokatlan kommunikációs helyzeteket jeleznek a bolygók mára. Nem lesz könnyű helytállnod és megfelelned az elvárásoknak. Ha lehetséges, kérj gondolkodási időt. Most úgy sem tudnád alaposan átgondolni a részleteket. Néhány nap múlva sokkal tisztábban láthatsz mindent.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top