nlc.hu
Horoszkóp

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp 2021. 01. 23. – Megérzéseid tökéletesen működnek

Úgy érezheted, mintha új időszámítás kezdődne az életedben. Ne pörgesd túl magad, mert nem tesz jót sem a szívednek, sem a vérnyomásodnak!

Kos

Jó megfigyelőképesség jellemző ma rád, ráadásul a memóriád is átlagon felül működik. Könnyen elsajátítasz bármit, és azt nem felejted el. Egy olyan személlyel, akivel eddig nem voltatok egy hullámhosszon, ma nagyon könnyen kijöhetsz. Sőt, akivel eddig nem álltál szóba, éppen rá lesz szükséged.

Napi horoszkóp 2021. 1. 23.

Hallgass a belső hangra (Fotó: Pixabay)

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ne kösd az ebet a karóhoz, mert partnered megelégelheti a makacsságodat, és olyan következtetésre juthat a viselkedésed kapcsán, hogy a jövőben nem avat be mindenbe téged. Ez pedig olyan helyzet kialakulásához vezethet, amely a kapcsolatotok megszűnését alapozhatja meg.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Kisebb nehézségekkel kell szembenézned ma, kedves Ikrek. Levertséget, fáradtságot, rossz közérzetet eredményezhet. Talán a gyakran változó idő hatása: egyre többször fordul elő, hogy felső légúti problémával és fejfájással kell megküzdened. Szedj vitaminokat és immunerősítő szereket!

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

A házasságban, együttélésben vagy régóta tartó párkapcsolatban úgy érezheted, hogy lelked csordultig van szeretettel, szerelemmel. Most le tudnád hozni kedvesednek a csillagokat az égről. Az éppen induló szerelmi kapcsolatban olyan fantasztikus élményeket élhetsz át, amelyekről azt gondoltad, hogy csak a hollywoodi filmekben lehetségesek.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Ma akár egyéjszakás kalandba is belemehetsz, illetve a sors olyasvalakivel hozhat össze, aki felkorbácsolja a szerelmi szenvedélyt, és aki miatt a későbbiekben az egyik kellemetlen helyzetet követheti a másik. Igyekezz ellenállni a kísértésnek, mert ezzel a viszonnyal többet veszíthetsz, mint amennyit nyerhetsz!

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Ami másnak hátrány, az neked előny, ami másnak veszteség, az neked nyereség és siker. Olyan helyzet teremtődik, amikor szinte el sem mered hinni, hogy az élet mennyire kegyes lehet hozzád. Ha egy mód van rá, és meg tudod állni, hogy ne dicsekedj, akkor senki sem fogja elkívánni mindezt a jót tőled.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Egyszerűen nem tudsz döntést hozni, ha pénzről van szó. A sors is a kezedre játszik abban, hogy az egyik jó lehetőséget követi a másik. Banki tranzakcióra is sor kerülhet, valamint olyan ügyletekre, amelyek a te pénztárcádat tömik meg. Ha épp eladni kívánsz, abban is sikeres lehetsz.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Szervezetednek több kalciumra van szüksége – csemegézz gyakrabban az olajos magvakból! A tejtermékek és a szója mellett érdemes diót és mogyorót ropogtatni, mert egyaránt gazdagok a csontok erősségéért felelős ásványi anyagban. Ma inkább maradj otthon, és töltsd pihenéssel a napot.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Párod új ötlettel állhat elő, amelyre mondj igent, mert nemcsak életképes a javaslat, hanem ennek a lehetőségnek köszönhetően kapcsolatotok stabilabbá válhat. Ha szingli vagy, előfordulhat, hogy olyan helyen találod meg a nagy Ő-t, amilyenre álmodban sem mertél gondolni.

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Ugyan ma sok kiadásod lehet, de a sors lehetőséget kínál arra, hogy ami kimegy, az gyorsan bejöjjön. Megtörténhet, hogy barát, jó ismerős vagy egy közösség tagja kér szívességet tőled. Adj, nem fogod megbánni, mert amikor te kerülsz nehéz helyzetbe, a szívességet viszonozni fogják.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

A meglévő kapcsolatban úgy érezheted magad, mintha kedvesed mindenben korlátozna. Társad hihetetlenül ideges, ami egyik pillanatról a másikra átragadhat rád. Ha veszekedés alakulna ki, akkor vesd el azt az ötletet, hogy családtag legyen a békéltető!

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Végre szerencséd lehet a pénzügyekben. Ennek itt volt már az ideje, hiszen eddig csak küzdöttél a pénzért, de kevés eredménnyel. Most viszont minden együtt áll ahhoz, hogy olyan bevételre tegyél szert, amelynek során biztonságérzeted sokat erősödhet.

Még több horoszkóp Halaknak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top